Therapeia-säätiö logo

 

Psykoterapia

 

Psykoterapia ilmestyy sekä painettuna että sähköisenä versiona

 

Psykoterapia-lehti ilmestyy sekä perinteisenä painettuna lehtenä että sähköisesti luettavana digiversiona. Sähköistä versiota voi lukea kaikilla päätelaitteilla, tietokoneilla, tabletilla ja älypuhelimella.

Lehden tilaaja saa samaan hintaan sekä painetun lehden että oikeuden verkkolehteen -verkkolehden osalta myös aiempien vuosikertojen osalta. Ohjeet verkkolehteen kirjautumiseen lytyvät sivulta http://www.psykoterapia-lehti.fi/verkkolehti/ valikon kohdasta "Tuki".

 

Psykoterapia on Therapeia-säätiön ja Therapeia-yhdistyksen julkaisema aikakauslehti sekä alan ammattilaisille että kaikille psykoanalyyttisesta näkökulmasta kiinnostuneille.

Psykoterapia-lehti julkaisee tieteellisiä artikkeleita, jotka käsittelevät psykoanalyysia ja psykoanalyyttista psykoterapiaa. Lehti julkaisee kirjoituksia näiden alojen tutkimus-, koulutus- ja ammatillisista kysymyksistä. Lehti seuraa ja kommentoi aihepiiriensä kannalta kiinnostavia tieteen, taiteen, kulttuurin ja yhteiskunnan ilmiöitä. Tieteellisissä artikkeleissa sovelletaan referee-menettelyä.

Psykoterapia-lehti on alansa monipuolisin suomenkielinen julkaisu, ja siihen kirjoittavat alan kiinnostavimmat tutkijat ja kliinikot eri psykoanalyyttisista yhteisöistä Suomesta ja ulkomailta.

Psykoterapia-lehteä julkaistaan neljä numeroa vuodessa.

Psykoterapia-lehdellä on omat kotisivut: www.psykoterapia-lehti.fi

 

Tilaushinta v. 2022-2023 (hinnat sis. alv 10 %)

- yhteisötilaus 200 €

Kun lehti tilataan YRITYKSEN nimellä, kyseessä on yhteisötilaus. (ei alennuksia)

- yksilötilauksena 55 € (kesto) ja 60 € (vuosi)

- opiskelijatilauksena (perustutkinto-opiskelijat) 25 €

Opiskelijatilaus on aina määräaikainen vuositilaus, joka on uusittava vuosittain.

Kestotilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta, muut tilaukset käsittävät koko kuluvan vuoden. Laskutus on aina kalenterivuosittain.

 

Tilaajan tulee huolehtia osoitteenmuutosilmoituksesta.

(Emme uudelleenlähetä saamatta jääneitä lehtiä).

Kuluvan vuoden irtonumeron hinta on 19 €. Irtonumero sisältää alv 24 %.

 

Ilmoitushinnat v. 2022-2023: 1/1 sivua 460 €, 1/2 sivua 270 €, 1/4 sivua 160 € (sis. alv. 24 %).

Voit tilata lehden itsellesi tai työpaikallesi osoitteesta: Therapeia-säätiö, Topeliuksenkatu 15 A 1, 00250 Helsinki, e-mail: toimisto(a)therapeiasaatio.fi

TILAUSLOMAKKEESEEN