Therapeia-säätiö logo

Therapeia-säätiön ja Koulutuskeskus hakee kokopäivätoimista

TOIMINNANJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen.

Therapeia-säätiö on yleishyödyllinen, toiminnallinen säätiö, joka on perustettu 1958. Säätiön tarkoituksena on edistää yksilöiden ja yhteisöjen mielenterveyttä ja sairauden taakan terapeuttista kohtaamista sekä käytännön auttamistyötä, etenkin psykoanalyyttista hoitoa, teoriaa ja sovellusalueita Suomessa.

Therapeia-säätiön toimintamuotoja ovat mm. julkaisutoiminta ja täydennyskoulutus.

Therapeia-säätiö julkaisee vuosittain 1-2 psykoterapia-alan kirjaa ja järjestää täydennyskoulutusta sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä psykoterapeuteille.

Therapeia-säätiön Koulutuskeskus järjestää psykoterapeuttikoulutusta yliopistoyhteistyössä. 

Toiminnanjohtaja vastaa säätiön taloudesta ja hallinnosta. Toiminnanjohtaja toimii säätiön hallintoneuvoston ja hallituksen esittelijänä ja sihteerinä. Toiminnanjohtaja toimii myös Koulutuskeskuksen johtoryhmän puheenjohtajana sekä psykoterapeuttikoulutusten ohjausryhmien esittelijänä ja sihteerinä. 

Toiminnanjohtajan lisäksi säätiössä on kuukausipalkkainen toimistosihteeri. 

Työhön sisältyy iltatyötä (kokouksia) keskimäärin kerran viikossa. Viikkotyöaika on 36 tuntia 15 minuuttia. Työsuhteeseen sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Työhön perehdytys elo-syyskuun aikana.

Toivomme hakijalta soveltuvaa, mielellään sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkintoa, oma-aloitteellisuutta sekä organisointi- ja yhteistyökykyä. Taloushallinnon kokemus katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen ja riittävää englannin kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

 

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen tulee lähettää 30.4.2021 mennessä osoitteella: Therapeia-säätiö, Topeliuksenkatu 15 A 1, 00250 Helsinki (kuoreen tunnus ”toiminnanjohtaja”) tai sähköpostitse hallinto@therapeiasaatio.inet.fi.

Haastattelut tehdään toukokuun puolivälin jälkeen ja valinnat kesäkuun alussa. Työt alkavat 1.8.2021.

Lisätietoja antavat toiminnanjohtaja Tarja Koskenpato, puh. 050 596 8966, hallinto@therapeiasaatio.inet.fi (ma-to klo 10-16) ja hallituksen puheenjohtaja Anne Anttonen, anne.marketta@outlook.com; puh. 040 834 3274.